Kom en Bezoek Arnhem!

Lekker eten in Arnhem.


Na een gratis wandeltocht en een rondleiding door de metro van de stad, is het tijd om te eten. Arnhem daarentegen heeft een ruime keuze aan uitstekende lunchcafés. Veganistische en vegetarische restaurants in Arnhem en informele lunchplekken in overvloed in Arnhem.

Foodvia, Enig Alteratief en Dudok zijn mijn favoriete lunchplekken in Arnhem omdat ze een breed scala aan veganistische/vegetarische alternatieven bieden, evenals de mooiste patio van de stad.

in de zeven stegen van Arnhem, Nederland, restaurant Het Eiland.

Bezoek een van Arnhems topmusea.
Musea in overvloed in Arnhem, zoals in elke grote Nederlandse stad. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kunstmuseum in Arnhem of een historisch museum. In Arnhem en omgeving vind je enkele van de topmusea van Nederland, ook als je daar geen groot bewonderaar van bent.

De Groen Collectie

De Collectie De Groen in Arnhem, Nederland, is een van de beste en meest unieke Nederlandse kunstmusea. Het is een geweldige plek om te bezoeken voor nieuwe ideeën en inspiratie omdat de exposities vaak wisselen.

Van vrijdag t/m zondag moeten bezoekers van dit museum een ​​rondleiding volgen die 1,5 uur duurt en 8 euro kost (ze betalen liever met de kaart). Voor deze Arnhemse museumtrip dient u vooraf te reserveren door op de vrijgekomen witte plekken in de kalender te klikken. Ik ben dol op de kleine groepjes van niet meer dan tien mensen.

Begane grond tentoonstellingen zijn open voor het publiek van woensdag tot en met zondag. Mis ook het museumcafé in Arnhem niet, waar je een snelle hap kunt pakken. De lekkerste maaltijd van Arnhem wordt gemaakt van verse ingrediënten uit eigen tuin en seizoensproducten van lokale boeren.
Kom meer te weten over museum Collectie De Groen door naar deze pagina te gaan!

Arnhems Museum of the Airborne

Het Airborne Museum omvat twee musea. Bij de John Frostbrug in Arnhem vind je de eerste, ‘Airborne at the Bridge’. Als je meer wilt weten over de Slag om Arnhem, bezoek dan zeker dit museum in Arnhem.

Hier komt u wellicht meer te weten over Airborne at the Bridge in Arnhem.

Villa Hartenstein, een historisch herenhuis in Oosterbeek, herbergt het grootste deel van het ‘Airborne Museum Hartenstein.’ Toen Roy E. Urquhart tijdens de Slag om Arnhem in 1944 het commando over de Britse luchtlandingssoldaten op zich nam, koos hij het bestaande huis, dat in 1865 werd gebouwd, als hun hoofdkwartier. Er is hier een schat aan informatie over het belangrijkste conflict van Nederland en waarom het vanaf het begin gedoemd was te mislukken.

Het Nederlands Wijnmuseum

Een ander leuk museum om te bezoeken in Arnhem is het Nederlands Wijnmuseum. In deze cursus leer je alles, van de geschiedenis van wijnmaken tot hoe het de samenleving beïnvloedt. Een van de historische kelders van Arnhem is de thuisbasis van dit museum in Arnhem, wat het een extra bijzondere sfeer geeft. Het is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. op zaterdag op deze locatie. De entreeprijs is circa € 7,50.

Langs het brugmuseum in Arnhem, Nederland, aan de Nederrijn, in de lucht

Arnhem is een geweldige plek om te winkelen voor Nederlandse snuisterijen.
In dit gedeelte van het artikel vindt u een lijst met de beste boetieks en lokale bedrijven in Arnhem. Alles van de top winkelstraten in Arnhem tot de beste regionale delicatessen in Arnhem is hier te vinden. De hipste en meest stijlvolle wijk van Arnhem is Klarendaal. Arnhem en winkelen gaan hand in hand en daarom heb ik een lijst met mijn favoriete Arnhemse aankopen voor je op een rijtje gezet.

Bezoek Arnhem en koop wat vers gebakken goederen van de bakkerijen van de stad.

Arnhemse Meisjes, een speciaal koekje dat alleen in Arnhem wordt gemaakt, is te koop bij Bakker Hilvers in Arnhem. Deze bakkerij daarentegen is de enige die ze produceert.

Koop een grofje voor jezelf.

Grofje is een soort gerecht dat bij het Arnhemse Bakkertje te vinden is. Op het menu staat een brood dat in stukjes kan worden gesneden en gevuld met rozijnen en krenten. Gelukkig werd dit uitstekende brood teruggebracht door soldaten die het voor de Tweede Wereldoorlog hadden gemaakt.

Ontdek de topwinkelwijken van Arnhem.

De Weverstraat, Klarestraat, Kerkstraat en Koningstraat zijn enkele van mijn favoriete winkelstraten in Arnhem.

Geniet van de Bakbar

Voor lekkere koekjes of taarten in Arnhem ben je bij de Bakbar aan het juiste adres. Deze winkel in Arnhem is een must-see voor iedereen met een trek in suiker.

De beste chocolade van Arnhem vind je hier.

Enkele van de beste chocolatiers ter wereld noemen Arnhem hun thuis. Olala Chocola is mijn favoriete chocolaterie in Arnhem voor chocolaatjes. Quetzal daarentegen is een fantastische chocoladereep waar je brownies, milkshakes en al het andere met chocolade kunt krijgen.

De zeven straten van Arnhem zijn een must-see.

In Arnhem zijn zeven straten te vinden. De straten Arke Noachstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en Zwanenstraat liggen allemaal in het belangrijkste winkelgebied van Arnhem en zijn daar allemaal te vinden.

Pak wat op

Arnhemse lekkernijen om mee naar huis te nemen.

Oorspronkelijk gemaakt in 1840, werden de Arnhemsche balletjes verworven door een Belgische immigrant die een fortuin verdiende met de verkoop van Belgische chocolade in Nederland. Het bedrijf waar ze gemaakt zijn, bestaat niet meer. Arnhemsche balletjes werden zeker veertig jaar niet gemaakt omdat het bedrijf dat ze verkocht een van de kleinste was en geen opvolger had.

Ze werden echter gered door ZUS&JET dankzij een ex-medewerker en een banketbakker. In snoepwinkel ZUS&JET van het Nederlands Openluchtmuseum vind je deze Arnhemse lekkernij. Ook oud Hollandse snoepjes zijn hier te koop. Daarnaast is er vlakbij een oud-Hollandse kruidenier, waar je misschien dingen kunt kopen die vroeger in Nederland gewoon waren, maar nu opnieuw worden vervaardigd.

Uitzicht op de Sint-Eustatiuskathedraal van Arnhem vanuit een van de meest pittoreske straten van de stad

Tussen de zeven winkelstraten van Arnhem is dit een mooie straat

Dineer in de meest gerenommeerde etablissementen van Arnhem.
Bezoek deze Arnhemse restaurants als je het lekkerste Surinaamse eten, gezellige plekjes in Arnhem of de beste waarde voor je maaltijdbudget in Arnhem wilt vinden. Naar deze eetgelegenheden wil je keer op keer terugkeren. Als het om uit eten gaat, doet Arnhem het goed.

Het beste en goedkoopste Surinaamse eten van Arnhem vind je bij Makan Swieti (bestel aan de bar), Foodhall Arnhem is een geweldige plek om verschillende keukens te proeven en Sugar Hill is de ideale plek voor een romantisch en bijzonder avondmaal.

Arnhemse restaurants geclusterd rond een centraal plein

Het uitgaansleven van Arnhem: wat te doen?
Als je ‘s avonds in Arnhem bent, heb je genoeg om je bezig te houden. Het maakt niet uit wanneer je bezoekt, er is genoeg te doen in de stad. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Focus Filmtheater. Onder het aanbod van deze bioscoop in Arnhem zijn zowel arthouse- als mainstreamfilms. Op warme of koude dagen kunt u ook films kijken op het dak van het Focus-gebouw.

Categorieën:

Laatste berichten:

01

Amsterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipiscing elit. Maece males mas porttitor lectus cursus nec. Ut pharetra metus nec lobortis imperdiet pharetra fermentum.